Abonaţi la aur! Fraţii Marin au monopolizat podiumul Cupa României de K1 Light Freestyle Kickboxing!

Mihai ROŞOIU

Fiecare competiţie de K1 e un nou prilej pentru sportivii legitimaţi ai clubului dâmboviţean „Marin Marius Mihai Martial Arts” Târgovişte de a-şi demonstra valoarea şi forţa la această ramură sportivă.
La finele săptămânii trecute, Buzăul a găzduit o nouă ediţie a Cupei României de K1 Light Freestyle Kickboxing, competiţie care a adunat la start, toată crema acestei ramuri a atelor marţiale, printre participanţi aflându-se şi trei sportivi din Târgovişte.
Un prim rezultat al delegaţiei dâmboviţene a fost Gabriel Marin, care a reuşit să cucerească medalia de aur la categoria 60 de kilograme. Gabriel a fost protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase dueluri, acesta câştigând marea finală după ce adversarul său a abandonat.
Succesul lui Gabriel, medaliat cu aur la ultima ediţie a Campionatului Mondial Unificat K1, l-a motivat pe fratele său, David, care s-a aflat la startul categoriei 65 de kilograme, iar prestaţia sa a fost încântătoare. În ultimul act al competiţiei, David a fost de neoprit, iar judecătorii meciului au decis ca victoria să-i aparţină târgovişteanului prin superioritate tehnică.
Nici cel de-al treilea sportiv al delegaţiei târgoviştene nu s-a întors de la Buzău cu mâna goală. Cosmin Pescariu, aflat la primul concurs de anvergură din cariera sa, a cucerit medalia de argint a categoriei 80 de kilograme, rezultat care l-a mulţumit în totalitate pe antrenorul Marin Marius Mihai.
De altfel, tehnicianul şi mentorul sportivilor a fost recompensat pentru performanţele de excepţie obţinute de-a lungul timpului: „Am primit o diplomă de merit, care ne recompensează munca de ani şi ani. La fiecare întrecere mergem cu un singur gând: să câştigăm. Rivalitatea din acest sport este acerbă, iar adversarii bine pregătiţi. Trebuie să fim mereu conectaţi şi mereu cu un pas înaintea lor pentru a putea să ne menţinem în frunte. Toţi copiii merită laude şi aprecieri pentru un an 2017 de excepţie”, a punctat Marin Marius Mihai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CIFRELE ULTIMEI ETAPE A TURULUI LIGII A II A

Ediţia 2017-2018 a eşalonului secund este cea de-a doua din istoria competiţiei în formatul cu o singură serie. În noul sezon participă 20 de echipe, în 2017 urmând a se disputa şi primele două etape ale returului. lată cele mai interesante şapte cifre ale celei de-a nouăsprezecea runde: – 3 […]