Abaterile comise de biciclişti şi neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi, cauze generatoare de accidente de circulaţie

Pe raza localităţilor Teiş, Valea Sasului şi Moreni s-au produs trei accidente de circulaţie soldate cu rănirea gravă a unei persoane şi rănirea uşoară a altor două.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că două dintre evenimente s-au înregistrat pe fondul abaterilor comise de bici-clişti, iar celălalt ca urmare a neasigurării la efectuarea manevrei de mers înapoi.
În cele trei situaţii, poliţiştii au întocmit dosare penale.
Un biciclist, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ.
Din impact a rezultat vătămarea corporală uşoară a acestuia.
În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD, Carmen Holban a contribuit la noul program de compensare cu 90% pentru pensionari

Deputatul PSD Dâmboviţa, Carmen Holban, la sesizarea conducerii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa, a făcut toate demersurile legale pentru a le veni în ajutor pensionarilor din judeţ care erau nevoiţi să dea banii înapoi pentru medicamentele compensate de care au beneficiat. Deputatul social-democrat a adresat o interpelare ministrului […]