A treia ediție a Galei Leadership Feminin- o recunoaștere  a valorii pe care doamnele și domnișoarele de top o conferă comunității dâmbovițene

Date:

Pentru al treilea an consecutiv, Camera de Comerț Dâmbovița a dedicat un eveniment special  femeilor puternice din Dâmbovița și impactului pe care acestea îl au în comunitate.

În acest început de primăvară,  la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” s-a desfășurat  cea de-a treia ediție a Galei Leadership Feminin, un eveniment unic, dedicat recunoașterii și celebrării realizărilor remarcabile ale doamnelor din diverse domenii, precum și promovării egalității de gen și susținerii femeilor în leadership.

Gala reprezintă materializarea ideii promovării femeii antreprenor  iar conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița a decis  că nu există moment mai bun pentru a spune doamnelor și domnișoarelor ancorate în „lumea afacerilor” că nu sunt singure, că sunt puternice și capabile să treacă peste orice obstacole și provocări economice și nu numai.

În debutul galei a fost intonat Imnul Național de către Corul Valahia Cristiana al Arhiepiscopiei Târgoviște, condus de dirijor lector Mihail Vlădărean, moment urmat de mesajul președintelui Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan, transmis de directorul general Ștefania Stroică.

„Cu siguranță o singură zi pe an, şi mă refer la ziua de 8 Martie,  nu este suficientă ca să onorăm doamnele şi domnişoarele. Poate întreaga lună martie ar fi fost mai potrivită şi desigur, într-una dintre zile se cuvine să avem o zi a Galei Leadership-ului Feminin! Nu pentru că am decis noi bărbaţii aşa ceva ci pentru că VOI ați câştigat acest drept!

Dacă acum 10-20 de ani prezența unei femei în acţionariatul unei mari companii sau într-un consiliu de administrație era o raritate, astăzi este ceva normal. Pe atunci, rareori câte o doamnă reușea să fie primar, consilier ori parlamentar. Astăzi este cu totul altceva şi, la cum merg lucrurile, este posibil ca în curând situația să se inverseze complet.

Am deplin respect pentru fiecare femeie în parte şi un plus semnificativ pentru femeia leader. Asta pentru că dincolo de „to do list-ul” pe care Dumnezeu l-a dat doamnelor (unul cu mai multe puncte decât cel pe care l-am primit noi bărbaţii), acestea reuşesc să aloce timp și energie pentru a crea valoare adăugată oricărei activități, reuşesc să aducă echilibru și respect.

Gala Leadership Feminin 2024 a ajuns la a treia ediție și cu bucurie constat că de la an la an mult mai multe doamne au decis să urce pe scena unde se iau deciziile”- a punctat președintele Valentin Calcan.

Alături de invitați, femei manager, antreprenor au participat și doamne  din administrația publică și politică: prefectul județului – Claudia Gilia, deputatul Carmen Holban, viceprimarul municipiului Târgoviște- Monica Ilie, directorul Oficiul Registrului Comerțului- Smaranda Brebeanu, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița- Cristina Sima, directorul Bibliotecii Județene “Ion Heliade Rădulescu”- Agnes Erich, decanul Facultății de Științe Economice- Cristina Ștefan, decan al Facultății de Drept- Constanța Mătușescu, directorul Colegiului Economic „Ion Ghica” Târgoviște- Suzana Ilie.

Ștefania Stroică, director CCIA Dâmbovița: Fiecare moment al Galei Leadership Feminin este o dovadă că femeile sunt lideri puternici și că nu există limite pentru ceea ce pot realiza atunci când sunt încurajate și susținute!

Fiecare zâmbet, fiecare strângere de mână și fiecare privire în ochii celorlalți au transmis un mesaj puternic de solidaritate și de susținere reciprocă. Am fost martorii unei comunități unite, având un singur scop: să încurajăm, să promovăm femeile în leadership, să creăm spații în care vocea feminină să fie ascultată și respectată”

Cristian Pușcaru, vicepreședintele CCIA Dâmbovița: ,,Vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră atât de numeroasă în această sală. Vă felicit pentru faptul că aveți succes în ceea ce conduceți, marea majoritate dintre dumneavoastră, în management, sănătate, cultură, învățământ și voluntariat. Sunt convins că rezultatele dumneavoastră vor fi în continuare la fel de bune astfel încât să ne întâlnim și la următoarele Gale ale leadership-ului feminin. Aș vrea să-i mulțumesc doamnei directoare Ștefania Stroică pentru ideea de a organiza această Gală care iată a ajuns la a 3 – a ediție și cred că vom avea multe ediții… La un moment dat cred că va rivaliza cu Topul firmelor… prin prezența pe care o văd atât de numeroasă. De ce nu? În continuare vă doresc succes și o primăvară frumoasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...