A RATAT TRANSFERUL LA DINAMO, DAR NU REGRETĂ

Mihai ROŞOIU

Marian Aioani (21 de ani), convocat la echipa naţională U23 pentru turneul pre-olimpic din Spania, nu regretă că nu a ajuns să evolueze pentru Dinamo.
Tânărul portar al Chindiei Târgovişte s-a aflat în trecut pe radarul lui Dinamo, dar dâmboviţenii au împiedicat transferul, fiind nemulţumiţi de propunerea „câinilor roşii”.
Aflat în cantonamentul echipei naţionale U23, Aioani a fost întrebat dacă regretă faptul că transferul nu s-a concretizat.
„Nu regret. Poate nu a fost momentul oportun să plec, poate nu au fost înţeleşi cu clubul meu. Pe viitor nu ştiu ce se va întâmpla, unde voi putea ajunge”, a declarat Aioani, de loc din Buftea.
Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei Târgovişte, a explicat în luna martie, la GSP Live, de ce a picat transferul.
„Dinamo l-a vrut încă de acum trei ani pe Aioani. Au tot dorit să-l transfere, l-au vrut chiar şi sub formă de împrumut. Au fost tot felul de încercări, dar am considerat că e mult mai bine să joace. Nu ştiu dacă în urmă cu trei ani ar fi jucat la Dinamo. Cred că jucătorul a înţeles şi a făcut o alegere bună rămânând la noi.
Nu poţi să ţii un jucător cu forţa, dar nici nu poţi da curs unei oferte neatractive. Dinamo nu ne-a făcut o ofertă pe bani. Era vorba de un împrumut şi un schimb de jucători, iar noi nu am acceptat”, a dezvăluit Marcel Ghergu, la emisiunea GSP Live.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, RĂVĂŞITOARE LA PARIS

Sorana Cîrstea (31 de ani) şi-a putut aloca în sfârşit câteva momente de relaxare, după turul de forţă pe care l-a făcut în sezonul de zgură! Sportiva din Târgovişte a ieşit la plimbare prin Paris, având o apariţie wow pe Instagram.Sorana Cîrstea a postat o fotografie spectaculoasă pe Instagram, în […]