A PLECAT ŞI IONICĂ DE LA TITU

Mihai ROŞOIU
0 0

tituUrban Titu a suferit, în iarnă, o perioadă de restructurări masive la nivelul lotului de jucători. Pentru a nu resimţi lipsa pierderilor, gruparea de pe „Orăşenesc” a achiziţionat numai puţin de 11 fotbalişti. Jucătorii care vor îmbrăca tricoul Urbanului pentru partea secundă a stagiunii se numără Alexandru Drăguşin (venit de la SVW Ilhelmshaven – GER – lig. 4) -portar, Mihai Matei (Libertatea Urziceanca), Alberto Zamfir (Comprest Gim Bucureşti), Florin Albu (FC Aninoasa) – fundaşi, Vasile Ghioacă (Ştiinţa Odobeşti), Ciprian Dicu (SCM Piteşti), Aurel Voicu (Urban 2), Răzvan Nicolae (Comprest Gim Bucureşti), Petre Gârniţă (Petrolul Poeni), Florin Năstase (Astra 2) – mijlocaşi şi Vasile Breazu (Urban 2) – atacant. De asemenea, la echipă a revenit şi Bogdan Constantinescu, vârf de atac care nu a reuşit transferul la Sporting Roşiori. Cu toţii vizează un parcurs cât mai bun cu Urban în returul campionatului.
Urbanul a încheiat colaborarea cu Ionică
Începând de marţi, Marinică Ionică nu mai face parte din lotul lui Urban Titu. Atacantul a ajuns la un acord cu conducătorii clubului în ceea ce priveşte încheierea înţelegerii contractuale. Urban îi mulţumeşte pentru activitatea depusă pe „Orăşenesc” şi îi urează mult succes în carieră.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CAMPIOANA, SPECTACOL ŞI CALIFICARE ÎN SEMIFINALE. ICIM Arad - CSM Târgovişte 28-81 (12-22, 10-21, 4-17, 2-21)

Municipal a încheiat repede conturile cu junioarele ICIM-ului în sferturile de finală ale Cupei României şi a demonstrat că se află într-o formă foarte bună înainte de semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Campioanele nu le-au dat nicio şansă adversarelor nici în jocul de la Piteşti, iar în acest moment […]