A PLĂTIT PROSTITUATELE CU BANI FALŞI

0 0

Un bărbat de 27 de ani din comuna dâmboviţeană Valea Mare, s-a dus la prostituatele de la Podul Mihai Bravu din Târgovişte şi le-a achitat serviciile prestate cu bani falşi. Prostituatele şi-au dat seama imediat că banii sunt falşi şi chiar ele au sunat la Poliţie. Tot prostituatele le-au dat şi indicii poliţiştilor despre bărbat, oferindu-le oamenilor legii numărul de înmatriculare al autoturismului cu care era bătbatul. Poliţiştii au acţionat cu promptitudine şi l-au prins pe raza oraşului Găeşt. Imediat, bărbatul a fost reţinut: „La data de 06 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la Poliţia Oraşului Găeşti, au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din Valea Mare, bănuit de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede şi punere în circulaţie de valori falsificate. Astăzi, 07 februarie, cel în cauză va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive.
În sarcina bănuitului s-a reţinut că, în cursul zilei de 06 februarie a.c., ar fi oferit unor femei două bancnote false, de 50 de lire, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Ulterior, acesta a fost depistat pe raza localităţii Găeşti, deţinând asupra sa alte trei bancnote, susceptibile a fi contrafăcute. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bancnotele ar fi fost falsificate de un bărbat din Găeşti. În cauză, se continuă cercetările sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz. Din informaţiile pe care le deţinem la această oră se pare că bărba tul s-a întors anul trecut din Anglia cu ceva lire. Nu a stat prea mult pe gânduri şi pentru a îşi înmulţii veniturile, a mers cu banii veniţi din Anglia şi i-a multiplicat la un Xerox din oraşul Găeşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD, Claudia Gilia, militează pentru susţinerea constantă şi în mod concret, a comunităţilor româneşti din afara frontierelor

Pentru deputatul PSD, Claudia Gilia, Diaspora şi etnicii români din afara graniţelor au fost o preocupare continuă de când a fost desemnată să facă parte din Comisia parlamentară pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.Săptămâna trecută a avut loc o dezbatere cu foarte multe rezultate alături de conducerea Ministerului […]