A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp

Accident rutier grav în comuna dâmboviţeană Dărmăneşti, pe strada Olari. Un şofer în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a fi scoase patru persoane rămase captive între fiarele contorsionate. Trei persoane au fost transportate la spital.
Poliţiştii reamintesc faptul că cei care se află la volan au obligaţia de a circula cu o viteză care să nu depăşească 30 km/h -în localităţi sau 50 km/h – în afara localităţilor, când partea carosabilă este acoperită cu polei, gheaţă, zăpadă bătătorită, mâzgă sau piatră cubică umedă.
Evitaţi acţionarea bruscă a sistemului de frânare şi a mecanismului de direcţie, deoarece autovehiculul pe care îl conduceţi poate derapa. Folosiţi cu precădere frâna de motor atunci când rulaţi pe un carosabil alunecos. Nu efectuaţi depăşiri riscante!
NU UITAŢI! Indiferent de situaţia în care sunteţi, păstraţi-vă calmul, nu intraţi în panică şi încercaţi să controlaţi corect autoturismul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atenţie la mijloacele de încălzire!

Având în vedere faptul că în această perioadă, a sezonului rece, majoritatea incendiilor de la locuinţele şi gospodăriile populaţiei se produc din cauza mijloacelor de încălzire, ISU „Basarab I” Dâmboviţa recomandă cetăţenilor care utilizează pentru încălzirea locuinţelor sobe cu/fără acumulare de căldură, aparate ori mijloace electrice de încălzire, să respecte […]