A început modernizarea a trei kilometri de străzi din Cartierul Priseaca

0 0

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea a trei kilometri de drumuri de interes local în Cartierul Priseaca. Investiţia este finanţată în cote egale, prin contractul de asociere dintre Primăria Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi cuprinde asfaltarea străzilor Soarelui, Prisecii, Câmpului şi Dâmboviţei. Ordinul de începere a lucrărilor a intrat în vigoare ieri dimineaţă iar durata prevăzută pentru execuţie este de 12 luni.
Tot în beneficiul locuitorilor din Cartierul Priseaca, a mai amintit primarul Cristian Stan, este prevăzută încă o investiţie similară, aflată la această dată la stadiul de proiectare. Este vorba despre modernizarea unui al doilea lot, care va include şi străzile Înfrăţirii, Teilor, Oilor şi Stupilor.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevi din Dâmboviţa, la faza finală a concursului "Made for Europe 2017"

„Concursul Naţional „Made for Europe a fost gândit şi s-a desfăşurat pentru a facilita schimbul de bune practici şi a transfera rezultatele bune obţinute de elevi, profesori şi instituţiile de învăţământ prin intermediul proiectelor finanţate de Uniunea Europeană. Valorizarea şi promovarea experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în […]