A început asfaltarea Strazii herţa

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte continuă programul propriu de modernizare a infrastructurii stradale. În Microraionul III a început asfaltarea Străzii Herţa, amănunte fiind aduse de primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei pe şantier:
„Ne aflăm pe strada Herţa din municipiul Târgovişte aici unde astăzi (ieri n.n.) vor începe primele lucrări de asfaltare de la darea în folosinţă a acestei străzi. Tot în această zonă se află şi strada Tighina pe care la momentul acesta se lucrează la canalizare, urmând ca în perioada imediat următoare să se asfalteze şi acea stradă. Din acest proiect mai fac parte cele două străzi din cartierul sârbi, care sunt terminate în acest moment, Leo Plângă, Alexandru Ilie şi Bastionului. Şi pe Leo Plângă se desfăşoară în momentul de faţă lucrări de canalizare, urmând ca şi acolo să se intervină la asfaltare.”, a spus Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dpt. Oana Vlăducă Parlamentarii Pro România vor vota la vedere moţiunea, dar nu vor semna textul

Dpt. Oana Vlăducă a explicat într-o conferinţă de presă decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură, în condiţiile în care parlamentarii partidului nu vor semna textul acesteia: „Parlamentarii Pro România vor vota „la vedere” moţiunea de cenzură, dar nu vor semna textul. Nu vrem să fim noi acuzaţi […]