A început asfaltarea pasarelei de la Pavcom

0 0

Vremea bună a permis constructorilor să înceapă lucrările de asfaltare a pasajului peste calea ferată de pe Șoseaua Găești – DN 72 (zona Pavcom). În ansamblu este un proiect ce presupune lucrări de reabilitare completă a obiectivului, de la structura de rezistență, până la refacerea integrală a căii de rulare, a trotuarelor, a hidroizolaļiei, a rosturilor și a parapeților!
Primarul Cristian Stan a subliniat că finanțarea investiției este asigurată din fonduri europene, accesate prin proiectul de mobilitate urbană, pe componenta de modernizare a coridoarelor de transport public.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “A început asfaltarea pasarelei de la Pavcom

  1. Este inadmisibil! Toată vara au stat câte două, trei persoane pe șantier sprijinindu-se în lopeti, iar acum asfaltează. O lălăială, interminabilă! Nu apreciez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ITM Dâmbovița: Accesul vizitatorilor este permis exclusiv pe baza certificatului verde COVID

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița informează publicul că, începând de luni, 25 octombrie, o nouă serie de restricții intră în vigoare, în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr. 1130 din 22.10.2021, privind stabilirea unor măsuri suplimentare în scopul gestionării riscului cauzat de numărul mare de infectări cu virusul SARS-CoV-2.„Astfel, pentru […]