A început amenajarea parcului de la UM Gară

La scurt timp de la semnarea contractului de finanţare, au început lucrările de amenajare a viitorului parc de agrement din zona UM Gară. Cu prilejul vizitei în teren, primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a reamintit că valoarea investiţiei se ridică la şapte milioane de lei, fondurile fiind nerambursabile şi asigurate prin Axa 4.2 a Programului Operaţional Regional 20172020. Va fi amenajată prin acest proiect o suprafaţă totală de 16000 metri pătraţi, din care 14000 mp spaţii verzi. Vor fi plantaţi 500 de arbori şi arbuşti, parcul va avea alei cu piste pentru biciclete, fântână arteziană, va fi amenajat un spaţiu cu scenă pentru diferite activităţi publice, iluminat public şi mobilier stradal modern. Parcul reprezintă o completare binevenită a viitoarei zone comerciale a oraşului şi, a mai adăugat primarul Cristian Stan, a fost încheiată şi proiectarea pentru viitoarele locuinţe ANL. Durata de execuţie este de 12 luni şi în prezent se lucrează la degajarea terenului.
La vizita în teren au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, administratorul public Gabriel Boriga, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mircea Diaconu vine sâmbătă în Dâmboviţa

Mircea Diaconu, candidat independent la funcţia de preşedinte al României, va veni sâmbătă în Dâmboviţa. Nu a fost comunicat un program oficial al vizitei dar este posibil ca Diaconu să viziteze şi târgurile tradiţionale organizate în ziua de Sf. Dumitru, în mai multe localităţi din judeţ. Mircea Diaconu este sprijinit […]