A fost un weekend de foc pentru jandarmii dâmboviţeni

Jandarmii dâmboviţeni au asigurat măsurile de ordine publică în perioada 24 – 25 aprilie a.c., pe timpul oficierii slujbelor religioase ocazionate de sărbătorirea Floriilor, fiind angrenaţi şi în misiuni de menţinere a ordinii publice în cooperare cu Poliţia.
De asemenea, au continuat şi acţiunile de informare şi prevenire în rândul cetăţenilor, precum şi cele de verificare a respectării măsurilor adoptate pe timpul stării de alertă.
Totodată, pentru ca cetăţenii să fie în siguranţă, Jandarmeria recomandă următoarele:

  • respectaţi normele de protecţie sanitară (purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul; distanţarea fizică etc.) pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2;
  • respectaţi indicaţiile şi traseele de deplasare stabilite de organizator;
  • evitaţi aglomerarea, adoptaţi un comportament civilizat şi evitaţi conflictele de orice natură;
  • solicitaţi, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-au intensificat acţiunile forţelor de ordine în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale

In perioada 23 – 25 aprilie, efectivele Ministerului Afacerilor Interne au fost prezente în teren.În acest context, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-au dispus măsuri suplimentare de ordine şi siguranţă publică în special în zonele aglomerate, precum şi la lăcaşuri de cult. Misiunile în zonele adiacente lăcaşurilor de cult au […]