A fost stabilită viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina

0 0

CJ Dâmbovița încearcă să facă pași importanți privind investițiile din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina.

„Astăzi, am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina. Alături de arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Voi repeta acest lucru de fiecare dată: avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru. Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina este foarte importantă pentru județul nostru, dar și pentru turismul național. Tocmai de aceea, nu lăsăm nimic la voia întâmplării!”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Prin Hotărârea Guvernului nr. 107/15.03.2018 privind aprobarea atestării unor localităţi sau părţi din localităţi ca staţiuni turistice de interes naţional sau local, zona Peştera-Padina din comuna Moroeni, Dâmboviţa, a fost atestată ca staţiune turistică de interes naţional.Proiectul strategic de cea mai mare importanţă şi amploare privind dezvoltarea turismului în judeţul Dâmboviţa este reprezentat de valorificarea zonei Peştera-Padina din Parcul Natural Bucegi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Omicron poate rezista mai mult pe suprafețe de plastic și pe piele

Noua variantă Omicron poate rezista mai mult pe suprafețe de plastic și pe piele decât celelalte variante anterioare ale coronavirusului, au constatat cercetătorii japonezi în cadrul unor teste de laborator, potrivit Reuters. Rezistența acestei tulpini, capacitatea de a rămâne infecțioasă, ar putea fi motivul pentru care Omicron a înlocuit Delta […]