A fost redeschisă Grădiniţa nr. 15

Mai devreme cu două luni decât era prevăzut în contractul de lucrări a fost făcută recepţia şi redeschisă Grădiniţa nr. 15. A fost şi o mică festivitate cu acest prilej iar părintele vicar eparhial lonuţ Ghibanu, având alături mai mulţi preoţi şi diaconi, a săvârşit slujba de sfinţire. Au participat primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga, vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădules-cu, cadrele didactice şi şefi de direcţii din Primăria Târgovişte. Proiectul de reabilitare şi modernizare a obiectivului a avut o valoare de 3,346 milioane de lei şi a fost finanţat prin Programul Naţional de dezvoltare locală.
Primarul Cristian Stan a amintit că, la începutul acestui an, la Târ-govişte a început un program ambiţios de reabilitare a 11 instituţii de învăţământ din oraş, Grădiniţa nr. 15 fiind primul obiectiv finalizat. A scos în evidenţă faptul că lucrările au fost încheiate mai devreme şi a mulţumit părinţilor şi personalului pentru înţelegerea acordată, dat fiind disconfortul generat prin relocarea activităţii pe perioada lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1st. Black Week Theater Event la "Tony Bulandra"

Pentru prima oară în România, un teatru public – Teatrul Municipal „Tony Bulandra” -organizează o întreagă săptămână de evenimente Black Friday. Astfel, începând de duminică 24 şi până vineri 29 noiembrie, inclusiv, se oferă reduceri explozive la preţul biletelor pentru spectacolele: Carmen (24nov); Patima Roşie (27 nov); Take, lanke şi […]