A fost  modificată perioada de depunere a proiectelor de producție de energie din surse regenerabile pentru sectorul agricol și agro-alimentar

Date:

În urma mai multor solicitări din partea unor potențiali beneficiari, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale  a aprobat modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială.

Motivul invocat a fost că perioada cuprinsă de la data afisării pe site a Ghidului și data deschiderii sesiunii a fost insuficientă pentru pregătirea acestor proiecte. Totodată, a fost solicitată și acordarea unui interval mai mare de 15 zile pentru depunerea acestor proiecte.

Pentru a da curs solicitărilor primite, MADR a propus modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, astfel: deschidere procedură de ofertare concurențială: 20.11.2023 ora 8:00, respectiv  închidere procedură de ofertare concurențială: 15.12.2023, ora 23:59.

Reamintim că prin Ordinul ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 466/01.11.2023 a fost aprobat Ghidul solicitantului pentru accesarea Schemei de ajutor privind sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...