A fost inaugurat parcul de la Dâmboviţa Mall

În mod simbolic, de Ziua Copilului, a fost inaugurat cel mai nou parc din Târgovişte, situat lângă Dâmboviţa Mall. Deşi vremea nu a ţinut cu organizatorii, au fost destui copii şi părinţi alături de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, de administratorul public, Gabriel Boriga. Copiii prezenţi care nu s-au speriat de câţiva stropi de ploaie au primit baloane colorate şi şepcuţe.
„La mulţi ani tuturor copiilor! O zi de 1 Iunie foarte ploioasă, ne-a stricat puţin bucuria, însă suntem într-o zonă foarte frumoasă. De astăzi se deschide publicului acest parc de la UM Gară, de lângă Dâmboviţa Mall şi sper că acesta va fi apreciat cel mai mult de copii. Chiar dacă plouă, destul de mulţi copii au venit în parc.
Încă o dată „La mulţi ani”, ne bucurăm că astăzi, 1 Iunie, reuşim să inaugurăm o investiţie pe fonduri europene, cu tot ceea ce este necesar pentru petrecerea câtorva ore într-un cadru foarte frumos. Îi invit pe toţi târ-goviştenii să vină să vadă acest parc, să stea câteva ore în acest parc, un parc cu un loc de joacă foarte frumos, cu foarte multe posibilităţi de petrecere a timpului liber, cu bănci inteligente, supraveghere video, tot ceea ce este necesar pentru ca oamenii să se simtă bine aici în Târgovişte, în cea mai nouă zonă a oraşului nostru.
La mulţi ani, copii!”, a transmis primarul Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lider Pro România: Dezbaterea PNRR în Parlament e doar un exerciţiu de imagine

n opinia preşedintelui Pro România Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu „dezbaterea programată miercuri în Parlament, asupra Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este doar un exerciţiu de imagine, care nu va rezolva nimic. O dezbatere asupra căreia au convenit domnii Marcel Ciolacu şi FlorinCîţu.”Tot legat de PNRR a mai spus Adrian Ţuţuianu […]