A fost inaugurat Parcul Aşchiuţă din microraionul 9

Ş.E.
0 0

parcul aschiutaIeri, a fost inaugurat la Târgovişte Parcul „Aşchiuţă” din Microraionul 9, o frumoasă zonă recreativă din municipiul Târgovişte.
Parcul, spaţiul verde, locul de joacă au fost reabilitate şi dotate corespunzător, totul cu banii de la bugetul propriu al Primăriei, şi nu au depăşit 95 mii
lei.
În plus, primăria a investit în refacerea terenului de sport multifuncţional din parc, oferindu-le copiilor bucuria de a se juca într-un spaţiu civilizat. De asemenea a fost montat şi un sistem de monitorizare video, opt camere fiind conectate la dispeceratul Poliţiei Locale Municipale.
La inaugurarea parcului au fost prezenţi primarul municipiului Târgovişte – Cristian Stan şi membrii ai echipei administrative a municipalităţii. Alături de ei au fost prezenţi şi antrenorul divizionarei B Chindia Târgovişte – Nicu Croitoru şi trei dintre jucătorii de bază ai echipei -Marian Vătavu, Răzvan Dobre şi Dragoş Pătru, care, la finalul conferinţei de presă au deschis oficial parcul printr-un joc de fotbal cu copiii prezenţi în zonă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte După reacomodare la efort, urmează cantonament centralizat

* Cantonament la Campusul Universităţii Valahia * Cernea şi Penescu puşi pe liber * Jucătorii U19, Ghenu, Lupu, Postelnicu, Moruz, n-au intrat în graţiile antrenorilor * Patru feţe noi: L. Mihai, B. Vasile, Nenita, Cruceru * Bicher, Aioani, M. Dan, Stoica, Nisipeanusunt în lotul lărgit După două săptămâni de reaco-modare […]