A fost inaugurat DJ 701, sector Corbii Mari, limită judeţul Teleorman

inaugurare-drum-crobii-mariUn alt obiectiv de investiţii, extrem de important pentru zona de sud a judeţului a fost finalizat şi inaugurat. Este vorba de DJ 701, care face legătura între judeţele Dâmboviţa şi Teleorman, respectiv dintre comunele Corbii Mari şi Gratia. Panglica inaugurală a fost tăiată de preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, primarul comunei Corbii Mari, lonuţ Bănică, preşedintele CJ Teleorman, Adrian lonuţ Gâdea şi primarul comunei Gratia, Florea Ion.
Lungimea Drumului Judeţean 701 care s-a modernizat este de 8,144 km kilometri, s-au reabilitat două poduri, pod peste râul Neajlov şi pod peste pârâul Baracu, s-au realizat şanţuri şi rigule betonate, şapte podeţe tubulare transversale, 48 de podeţe tubulare laterale, s-a montat parapet metalic pe o lungime de 750 m şi 49 de indicatoare rutiere, iar valoarea totală a investiţiei este de de 10.995.645 de lei. Investiţia s-a realizat pe Ordonanţa 28/2013.
Până la momentul de faţă au fost decontate lucrări în valoare de 5.462.536 lei şi mai sunt de decontat lucrări în valoare de 5.533.109 lei, dar din câte ştim finanţările pe OG 28 au fost sistate de Guvernul Cioloş încă de la sfârşitul lunii septembrie. Lucrările la această investiţie au început în luna februarie a anului 2016 şi s-au finalizat acum. Investiţia s-a realizat foarte repede şi asta datorită faptului că preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, în permanenţă a monitorizat stadiul lucrărilor.
Au mai fost prezenţi la eveniment: Carmen Holban, Oana Vlăducă, viceprimarul comunei Corbii Mari şi localnici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Crucea Roşie Dâmboviţa -activitate densă în luna decembrie

Eugen Florea şi llie Raul au prezentat cele mai importante activităţi din programul Filialei Dâmboviţa a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie pe luna decembrie. Vor fi organizate, în continuare, cursurile de prim ajutor şi vor fi recrutaţi tineri voluntari pentru detaşamentul de intervenţie pentru situaţii de urgenţă. Tinerii care vor […]