A fost  finalizat ultimul apel de proiecte PNRR pentru construcția de creșe

0 0

 

Ministerul Dezvoltării a finalizat toate apelurile de proiecte finanțate de minister prin Planul Național de Redresare și Reziliență (#PNRR). Autoritățile administrației publice locale au depus 228 cereri de finanțare pentru construirea de creșe noi, moderne și prietenoase cu mediul – a declarat ministrul dezvoltării, Cseke Attila, după închiderea apelurilor de proiecte. Acest lucru este posibil pentru că Ministerul Dezvoltării a lansat, anul trecut, un apel de proiecte pentru construcția unor creșe noi, moderne și eficiente din punct de vedere energetic, finanțate din fonduri guvernamentale. 64 dintre cererile primite pentru acest apel de proiecte vor fi finanțate acum din PNRR. Acest program beneficiază de cele mai multe proiecte mature – a spus Cseke Attila.  

În urma finalizării apelurilor de proiecte, 64 de creșe pot primi finanțare, iar pentru 22 dintre ele a fost semnat și contractul de execuție – a subliniat ministrul, adăugând că, celelalte 42 sunt în procedură de licitație publică și urmează să fie încheiate contractele de execuție a lucrărilor.

 După cum este cunoscut, cu o finanțare în valoare de aproape 300 milioane de euro din PNRR, Ministerul Dezvoltării va construi peste 100 de creșe noi, moderne și prietenoase cu mediul. 64 vor fi cele preluate, iar pentru restul a fost derulat apelul de proiecte încheiat acum.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

<strong>Reforma sistemului de educație va fi susținută și prin testarea standardizat</strong>

Pentru elevi,  evaluare corectă, cuantificabilă și comparabilă (un continuum al evaluării, în conexiune cu evaluarea anterioară), arăta astfel că notele  sau calificativele obținute pe parcursul învățării vorbesc despre progresul elevului. Pentru profesori este un  instrument extern validat, care poate valida și susține evaluarea proprie (e mai greu sa contești un raport […]