A FOST BASCHET MASCULIN LA TÂRGOVIȘTE. N-A ȘTIUT NIMENI

Date:

Sala CSS „Ioan Valerian” din Târgoviște a găzduit în ultimele trei zile turneul final al Ligii 1 de Baschet Masculin, primele două clasate urmând să primească dreptul de a evolua în LNBM Getica 95 în sezonul viitor.

Dacă Steaua București era cotată drept favorită, după un sezon regulat fără înfrângere, pentru a doua poziție lupta urma să se dea între Agronomia București și Politehnica Iași. Cele două echipe s-au întâlnit chiar în prima zi a turneului final și, după un meci extrem de echilibrat, bucureștenii s-au impus la limită, 69-68.

Moldovenii mai puteau spera să învingă Steaua în cea de-a doua rundă, iar apoi să aștepte o eventuală victorie a roș-albaștrilor în fața Agronomiei, pentru a mai avea șanse la promovare. Calculele le-au fost însă spulberate de „militari”, care au trecut de Poli cu un zdrobitor 110-59 și, astfel, cele două echipe care urmau să promoveze se știau chiar de la finalul celei de-a doua zile.

Duminică, meciurile au avut doar miza simbolică a stabilirii ierarhiei finale a Ligii 1. Iași a trecut de Universitatea Cluj-Napoca și Steaua de Agronomia, clasamentul final al celui de-al doilea eșalon baschetbalistic masculin al țării a fost următorul:

1. CSA Steaua Bucuresti
2. CS Agronomia Bucuresti
3. CS Politehnica Iasi
4. CS Universitatea Cluj-Napoca
5. CS Universitatea Craiova
6. CSU ASE Bucuresti
7. CSS VSK Gheorgheni
8. CS Universitar Ploiesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Pahare de Bohemia Cristal: Eleganță și Rafinament în Fiecare Picătură

Bohemia Cristal este un nume sinonim cu luxul și...

Soluții Localizare GPS Pentru Utilaje de Construcții

Sectorul construcțiilor se numără printre cele mai dinamice și...