A doua zi a proiectului „Descoperă Dâmboviţa”

0 0

Proiectul de promovare a judeţului Dâmboviţa în Parlamentul României continuă. În cadrul programului sunt incluse atât expoziţia produselor care se obţin în mod tradiţional în judeţul nostru, deschisă cu o zi în urmă, cât şi un moment artistic susţinut de către Ansamblul Folcloric „Codruleţul” din localitatea Găeşti.
În cea de-a doua zi a evenimentului au fost prezenţi, la standul de promovare a judeţului, reprezentanţii mai multor judeţe în Parlamentul României, Consiliul Judeţean Dâmboviţa lansând această invitaţie tuturor parlamentarilor.
CJ Dâmboviţa mulţumeşte tuturor celor care sau implicat în organizarea acestui eveniment, ce s-a bucurat de succes, dovadă fiind aprecierea tuturor invitaţilor care au vizitat luni, 15 octombrie 2018, standurile amenajate în foaierul Senatului României. Evenimentul s-a încheiat miercuri, 17 octombrie 2018, după momentul artistic susţinut de Orchestra Populară „Chindia” din Târgovişte. De asemenea, expoziţia produselor tradiţionale a fost deschisă pentru vizitatori şi în această ultimă zi evenimentului.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A început să se măture străzile în comuna Voineşti

Administraţia de la Voineşti are serioase motive de mândrie. Edilul Gabriel Sandu, împreună cu viceprimarul Constantin Popa şi o echipă de funcţionari din cadrul primăriei, pregătiţi profesional, au reuşit în numai câţiva ani să transforme radical localitatea. Primarul a dat dovadă de implicare şi seriozitate, iar mai multe investiţii au […]