A DOUA OPERAȚIE PENTRU DÂMBOVIȚEANUL OCTAVIAN POPESCU

Date:

În urmă cu două săptămâni, Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, anunța că Octavian Popescu se va opera din nou pentru a rezolva o problemă respiratorie.

„Tavi mai avea o problemă, respira cu dificultate și va fi operat de un medic de elită. Am zis să profităm de faptul că este în perioada de recuperare. O să vedeți, Octavian va fi mai bun decât a fost la început, când lumea spunea că este vedeta fotbalului românesc. S-a confruntat cu niște probleme pe care nu am putut să le facem publice”, declara Mihai Stoica în urmă cu două săptămâni, la orangesport.ro.

Astăzi a apărut prima imagine cu Octavian Popescu după a doua operație suferită în mai puțin de 3 săptămâni. Acesta s-a fotografiat de pe patul de spital din Monza, acolo unde s-a operat, și a urcat imaginea pe rețelele de socializare, la fel cum a procedat și după prima intervenție. De această dată, fotbalistul are nasul bandajat. Tavi Popescu nu stă departe de fotbal nici de pe patul de spital. În fotografie, fotbalistul care poate evolua în ambele benzi ale atacului poartă tricoul naționalei Braziliei.

În urma operației, Octavian Popescu va rata cantonamentul din Olanda, dar și primele meciuri din noul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...