A CINCEA ETAPĂ FĂRĂ JUCĂTORI AI CHINDIEI ÎN ECHIPA IDEALĂ

Mihai ROŞOIU

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
Iată cum arată echipa ideală a etapei a 5-a:
PORTAR
Florin lacob (UTA / 27 de ani) – A închis foarte bine poarta și în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranță echipei.
FUNDAȘI
Claudiu Belu-lordache (Rapid / 27 de ani) – A făcut cel mai bun meci din acest sezon, controlând perfect flancul drept.
Cristian Sĭpunaru (Rapid / 37 de ani) – A fost liderul care și-a condus echipa spre succes în derby. Este un exemplu pentru tinerii fotbaliști din Liga 1.
Grigore Turda (FC Arge/ 24 de ani) -Pe lângă evoluția ireproșabilă din defensivă, a înscris și golul care a adus liniștea în tabăra piteștenilor. Junior Morais (Rapid / 35 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului, reușind să acopere perfect ambele faze de joc. MIJLOCA~I Liviu Antal (UTA / 32 de ani) - Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reușită din contul său pe prima scenă. Jonathan Rodriguez (CFR Cluj / 31 de ani) - A dominat centrul terenului. A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor. Malcom Edjouma (FC Botoani / 24 de ani) – A făcut faza din care moldovenii au marcat singurul gol al meciului de la Mediaș. Este un jucător care merită o atenție deosebită, evoluțiile sale fiind tot mai bune.
Cristi Dumitru (FC Arge/ 19 ani) -Revenit la Pitești, a înscris un gol și a fost printre cei mai buni de pe teren. ATACAN|I Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) -A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Grație reușitei sale, argeșenii au urcat până pe locul 10. Adam Nemec (FC Voluntari / 35 de ani) -A marcat singurul gol al meciului cu Academica. A fost a 22-a reușită pe prima scenă din România pentru jucătorul slovac. ANTRENORUL ETAPEI Marius Croitoru (FC Botoani / 40 de ani) – Continuă să facă minuni pe banca Botoșaniului, asta chiar dacă lotul s-a schimbat mult și în această vară. Remarcabil faptul că păstrează stilul ofensiv, un stil plăcut oricărui microbist.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începe goana după rechizite, magazinele s-au pregătit deja de școală

Mai sunt trei săptâmâni de vacanță, școala bate la ușă, iar cei mici au nevoie de rechizite. Rechizitele imprimate cu personaje din filmele pentru copii sunt mai scumpe chiar și de patru cinci ori față de cele obișnuite.Pe vremuri, școala începea cu o călimară, un ghiozdan și câteva caiete. Astăzi, […]