A avut loc  ședința ordinară a CJ Dâmbovița  în cadrul căreia  s-a votat bugetul pentru anul 2024

Date:

 A fost un  VOT pentru Dâmbovița și dâmbovițeni: un procent de 63% din bugetul pe 2024 al Consiliului Județean Dâmbovița este dedicat dezvoltării și investițiilor.

 Programul Județean de Dezvoltare Locală va fi și anul acesta una dintre principalele surse de finanțare a proiectelor de investiții din toate localitățile județului Dâmbovița.

 Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de ECHIPĂ, iar pentru acest lucru  președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan  le-a  mulțumit consilierilor județeni și tuturor colegilor din Consiliul Județean Dâmbovița. 

” Așa cum i-am obișnuit pe dâmbovițeni încă din 2020, în fiecare an, prioritățile noastre s-au concentrat pe investițiile în infrastructură, în sănătate și învățământ, dar și pe susținerea tuturor administrațiilor publice locale și asigurarea sumelor necesare cofinanțării proiectelor cu fonduri europene. 

 Alocând resurse financiare semnificative, îmbunătățim accesul dâmbovițenilor la servicii medicale de calitate și, în egală măsură, ne-am asigurat că avem fondurile necesare pentru a continua modernizarea drumurilor județene, dar și pentru a demara proiecte noi în infrastructura rutieră.  „, a transmis președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

ȘANSE MINIME PENTRU SORANA CÎRSTEA LA STUTTGART

Zilele trecute a fost efectuată tragerea la sorți pentru...

ARGINT LA CUPA ROMÂNIEI DE BOX PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Performanță remarcabilă atinsă de unul dintre cei mai promițători...

CSM TÂRGOVIȘTE, ZDROBITĂ DE SEPSI SIC SF. GHEORGHE ÎN PRIMUL MECI AL FINALEI MICI

Ultimele câștigătoare ale titlului național din baschetul feminin românesc...