A ATACAT CU SABIA UN AUTOBUZ AFLAT ÎN MERS

0 0

A atacat cu sabia, un autobuz aflat în mers, incidentul a avut loc în microaionul XI, din municipiul Târgovişte. Un ânăr care era destul de agitat, a ieşit din cara unui bloc. Autobuzul este unul Mercedes Citaro Hibrid şi face parte din flota de autobuze noi cumpărate de Primăria Târgovişte în urmă cu câteva săptămâni. Oamenii legii se aflau în zonă, întrucât localnicii au sesizat că un bărbat la bustul gol umblă înarmat cu o sabie, şi l-au prins relativ repede. Cel care a pus umărul la prinderea agresorului a fost chiar şoferul, care l-a prins de picioare, iar poliţiştii l-au încătuşat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Oamenii legii au luat decizia de a-l interna pe agresor la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Târgovişte, unde i se vor recolta şi probe pentru a se vedea dacă tânărul consumase substanţe interzise. În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Creatori de Educaţie", singura competiţie, la nivel naţional, dedicată exclusiv cadrelor didactice din învăţământul primar şi gimnazial care realizează, zi de zi, un act educaţional "altfel"

Intr-un timp al nevoii acute de modele inspiraţionale, dar şi de împărtăşire, căutăm, în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educaţie Deschisă pentru toţi” – CRED, prin selecţia naţională ce le poartă numele, cei 50 de Creatori de Educaţie ai anului 2021.Ei sunt cei care ştiu, zi de zi, să redefinească actul […]