A ajuns după gratii, în urma scandalului de la Mărcești

1 0

Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr, în vârstă de 18 ani, bănuit de săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute de art. 193 și art. 371 din Codul Penal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 2 iunie a.c., pe fondul unui conflict spontan, bănuitul, în timp ce se afla în fața unui bar din localitatea Mărcești, ar fi agresat fizic un bărbat de 54 de ani. Totodată, acesta ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reținuți după ce s-au bătut în plină stradă și au distrus două mașini 

Polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut, pentru 24 de ore, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor […]