A ajuns cu autoturismul într-un copac

Un tânăr de 19 ani, s-a izbit cu autoturismul de un copac. Nefericitul eveniment s-a produs în comuna dâmboviţeană Ciocăneşti. Din primele date, un autoturism, condus de un bărbat de 19 ani, din localitate, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. în urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră în auto, a fost rănită, fiind transportată la spital.
Dacă porniţi la drum, ţineţi cont de recomandările Poliţiei Române şi respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.
Pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie, Poliţia Română vă recomandă:
Interesaţi-vă înainte să porniţi la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeţi.
Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi ţineţi cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.
Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.
Respectaţi regimul legal de viteză! Viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.
Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.
Pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia şi să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranţă. Este recomandat să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şofer găsit mort, în cabina de TIR

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de o persoană, cu privire la faptul că într-un ansamblu de vehicule rutier, staţionat pe raza localităţii Petreşti, se află o persoană decedată.Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a stabilit că este vorba despre un […]