95% din lucrările de modernizare a străzilor au fost realizate cu fonduri nerambursabile!

Date:

Au fost încheiate lucrările  de modernizare și pe Strada Bărăției și vestea bună pentru participanții la traficul rutier din Târgoviște este că administrația publică locală reușește să atingă să atingă toate obiectivele propuse pentru anul în curs. Amănunte a oferit primarul Cristian Stan:

„Suntem pe Strada Bărăției din Municipiul Târgoviște, aici unde s-a finalizat proiectul de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere. Este vorba de proiectul mai amplu finanțat prin Programul Anghel Saligny, proiect care se apropie de final, astfel încât să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus pentru acest an. I aceasta este o stradă pe care nu s-a intervenit de ani de zile și arăta foarte rău. Ar mai fi până la finalul anului lucrări de modernizare și reabilitare pe Ana Ipătescu, de asemenea pe străzile Mihai Eminescu și Ilfovului.”

A adăugat edilul că 2023 este unul dintre cei mai importanți ani raportat la programul de modernizare a tramei stradale , cu precizarea că 95% din finanțări au fost asigurate cu fonduri nerambursabile atrase pe diferite programe de administrația publică locală:

„Finalizând și Calea București, reușim să ne atingem obiectivele propuse pentru finalul acestui an. Dacă facem un bilanț, cred că anul acesta a fost unul dintre cei mai importanți ani pe ceea ce înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere din Municipiul Târgoviște. Cu principalele bulevarde reabilitate, cu cea mai importantă intrare în oraș complet modernizată. Și dacă tot vorbim despre intrările în Municipiul Târgoviște, mai avem de reabilitat doar intrarea dinspre Șotânga-Teiș. Face parte dintr-un proiect european, care va fi implementat de către Consiliul Județean Dâmbovița în parteneriat cu Primăria Târgoviște și vom reuși să rezolvăm și această problemă”.

Finanțările nerambursabile obținute prin programe europene și pe Programul Guvernamental Anghel Saligny reprezintă 95% din ceea ce înseamnă reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere din Municipiul Târgoviște. Singura stradă pe care se lucrează cu bani de la bugetul local este Str. Liniștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...