91 de locuri de muncă disponibile pentru dâmboviţeni

Ş.E.

muncaÎn baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistraţi, pentru această perioadă, 21 de agenţi economici, care oferă 91 de locuri de muncă.
Ca întotdeauna, acestea sunt din diferite domenii de activitate, dar cele mai solicitate sunt cele de inginer geodez, economist, inginer producţie, inginer mecanic, referent, reprezentant comercial – se solicită cunoştinţe de limbă engleză la nivel avansat, asistent manager, contabil, agent imobiliar, agent asigurare, educator puericultor, maistru construcţii, secretară, lucrător comercial, fasonator mecanic, confecţioner articole textile, vânzător, şofer maşină mare tonaj, sudor, lăcătuş mecanic, instalator, operator comandă numerică, muncitori necalificaţi .
Precizăm că lista este actualizată zilnic, în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Codul Portocaliu scoate pe străzi sute de poliţişti

Poliţiştii dâmboviţeni vor acţiona pentru evitarea evenimentelor rutiere cauzate de fenomene meteorologice specifice sezonului rece şi acordarea sprijinului necesar persoanelor aflate în dificultate. Poliţia Rutieră Dâmboviţa recomandă evitarea deplasării în zonele în care sunt semnalate condiţii meteorologice nefavorabile. Recomandările poliţiştilor pentru o deplasare în siguranţă în condiţii de iarnă În […]