85 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană

Ş.E.

locuri de muncaDacă pe plan local, erau disponibile peste 200 de locuri de muncă vacante, pentru persoanele interesate să se angajeze prin reţeaua EURES, sunt puse la dispoziţie, în această săptămână, oferte avantajoase, în număr de 85.
În Austria sunt căutaţi muncitori calificaţi sau necalificaţi in domeniul forestier. Condiţia impusă de angajator este cunoaşterea limbii germane la nivel avansat, iar salariul oferit este de 1.300 euro/net /lună.
Danemarca are, în continuare, locuri libere pentru medici specialişti (radiologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicină internă). Se solicită cunoştinţe foarte bune de limbă engleză sau germană. Se oferă un salariu cuprins între 6.000 –
7.000
euro/lună.
Estonia pune la dispoziţia celor interesaţi posturi de ospătar, cu un salariu de 500 euro/net /lună, în condiţiile în care solicitantul vorbeşte limba engleză. Şi Germania caută operator maşini plastice (extrudare, turnare, injecţie). Se solicită cunoaşterea limbii germane la nivel avansat.
Norvegia are ceva mai multe oferte pentru muncitor constructor – solicitanţii trebuie să aibă cunoştinţe foarte bune de limbă engleză şi să deţină calificare în domeniul construcţiilor. Se oferă un salariu cuprins între 21 – 28 euro brut/oră; inginer construcţii civile. Se oferă un salariu cuprins între 28 – 35 euro brut/oră în funcţie de experienţă; excavatorist – solicitanţii trebuie să aibă cunoştinţe foarte bune de limbă engleză şi să deţină calificare în domeniul construcţiilor; Se oferă un salariu cuprins între 21 – 28 euro brut/oră în funcţie de experienţă; manager hotel – oferta salarială este cuprinsă între 4.375- 5.300 euro brut/ lună.
Suedia are nevoie de tehnician în industria laptelui – se solicită studii superioare în domeniu şi cunoştinţe avansate de limbă engleză, iar Slovacia pune la dispoziţie posturi de lucrător la maşini de cusut cu un salariu de 337,70 euro/lună.
Olanda are oferte pentru inginer mecanic; inginer procese (master în inginerie chimică sau termodinamică şi între 5 şi 10 ani experienţă în domeniu), inginer construcţii civile şi industriale; inginer mecanic utilaj tehnologic chimic; inginer proiect. Pentru toate ofertele din Olanda, angajatorii solicită cunoaşterea limbii engleze. Nu se specifică salariul.
Republica Cehă are disponibile locuri de şlefuitori, pli-tori, iar condiţiile de ocupare sunt studii medii; calificare lăcătuş mecanic, strungar (fontă); stare bună de sănătate, abilităţi manuale bune.
Activitatea se referă în principal la: lustruirea produselor din fontă, finisarea suprafeţelor din fontă la piese maşini auto. Se lucrează în 2 schimburi inclusiv sâmbăta. Se oferă locuri de muncă pe termen lung.
Cazare la 7-8 minute de locul de muncă, costul fiind între 50-100 euro/lună; se oferă un salariu cuprins între 450 – 1.000 euro net/lună, în funcţie de performanţă.
Constituie avantaj cunoaşterea limbii germane sau cehă. Cei interesaţi pot trimite CV-u la adresa de e-mail: rebe-ca.miclau @ abydos.cz; hazloz@ abydos.cz; REBECA MICLAU (ROM) tel. 0748.873.233).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Programul "Europa, casa noastră", în Şcolile Gimnaziale Pietrari şi Râu Alb

În perioada 17 aprilie-17 iunie 2013, elevii Şcolilor Gimnaziale Pietrari şi Râu-Alb au participat la activităţile demarate în cadrul programului „Europa, casa noastră”. Aflat la a treia ediţie, acesta îşi propune să informeze elevii şi profesorii cu privire la proiectul de integrare europeană (istoria, prezentul şi viitorul acestuia), priorităţi de […]