78 de elevi au fost premiaţi de către Primăria şi Consiliul Local Răzvad

Primăria Razvad premiază performanţa şi încurajează competiţia, 78 de elevi de la şcolile din comuna dâmboviţeană Răzvad care au terminat anul şcolar 2020-2021 cu media generală peste 8,50, au fost premiaţi de către Primăria Răzvad şi Consiliul Local Răzvad. Conducerea Primăriei şi Consiliul Local Răzvad au decis să le ofere burse de merit, 500 de lei pentru fiecare elev care a terminat anul şcolar cu media peste 8.50. Bursele au fost oferite în prezenţa primarului Emanuel Spătaru.
Edilul Emanuel Spătaru i-a felicitat pe toţi elevii răzvădeni şi le-a dat asigurări că va susţine cu tot ce-i stă în putere unităţile şcolare răzvădene pentru ca actul educaţional să fie la standarde europene.
Pe chipul elevilor meritoşi am putut citi bucurie în momentul în care erau strigaţi şi premiaţi.
Elevii răzvădeni sunt foarte motivaţi de aceste recompense materiale, şi este bine, pentru că învaţă de mici că munca trebuie răsplătită. Nu toată lumea poate să muncească susţinut, nu toată lumea face performanţă. Şi-atunci, cei care pot să facă asta e bine să fie susţinuţi, să fie motivaţi.
Edilul Emanuel Spătaru spune că în localitate sunt copii şi profesori cu care se poate mândri şi mai ştie că, în spatele acestor rezultate stă multă muncă, dar şi perseverenţă din partea elevilor de a fi cei mai buni. De aceea merită cu toţii întreaga apreciere pe care primăria o acordă educaţiei, fiindcă atât copiii, cât şi profesorii reprezintă o dovadă în plus că la Răzvad se pune mare preţ pe educaţie, iar prin muncă se construiesc performanţe şi se împlinesc visuri. Primarul Emanuel Spătaru a fost, este şi va rămâne un susţinător a tot ceea ce înseamnă Educaţia şi nu se abate de la mot-to-ul său „Împreună continuăm să construim viitorul!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-au semnat primele 21 de contracte prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a semnat primele 21 de contracte prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală, proiect unic în ţară, lansat de preşedintele Corneliu Ştefan, vine în sprijinul tuturor comunităţilor dâmboviţene. Atât oraşele, cât şi comunele au şanse egale la dezvoltare. Edilii din întreg judeţul Dâmboviţa au depus 45 […]