75 de milioane de lei pentru Programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice va avea anul acesta un buget record, de 75 milioane lei, şi va include echipamente precum maşini de spălat, frigidere, televizoare, laptop-uri şi tablete, a anunţat ministrul Mediului. Acesta nu a comunicat valorile voucherelor, însă în anii trecuţi au fost cuprinse între 200 şi 500 lei. Programul ar trebui să înceapă în ultima săptămână din aprilie şi să aibă peste 50.000 de beneficiari.
Aplicaţia informatică este în fază finală şi trebuie să asigure derularea optimă a procesului de înscriere şi de solicitare a voucherelor. Au fost consultări tehnice şi cu comercianţii înscrişi în program pentru ca aplicaţia informatică să poată fi bine integrată cu sistemele informatice şi site-urile acestor comercianţi iar înaintea lansării programului va mai avea loc o sesiune de validare pentru ca şi alţi comercianţi să se poată înscrie în program.
Când un beneficiar se înscrie în program sistemul va genera un cod de voucher şi în perioada de 15 zile după ce va primi acest cod, omul se va putea prezenta la comerciant pentru a face achiziţia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANDREI PIŢIAN SE APĂRĂ ÎN SCANDALUL DE RASISM DE LA CHINDIA -FC HERMANNSTADT

Într-o intervenţie la Digi Sport Special, Andrei Piţian a oferit o altă versiune a incidentului de la Buzău, de la meciul Chindia – Hermannstadt 2-0, spunând că nu l-a insultat în niciun moment pe Romario Pires: „Mi se pare normal să am dreptul la replică. La finalul meciului i-am spus […]