676 DE PERMISE DE CONDUCERE, REŢINUTE ÎN 24 DE ORE

Poliţiştii au intervenit la 2.470 de evenimente şi au aplicat peste 8.700 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3.300.000 de lei. Pentru neregulile constatate în trafic, au reţinut 676 de permise de conducere.
La data de 14 februarie, poliţiştii au organizat 255 de acţiuni punctuale şi au intervenit la 2.470 de evenimente, 2.002 fiind sesizate prin 112. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 868 de infracţiuni, 100 de persoane fiind depistate în flagrant delict.
De asemenea, au fost depistate 19 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 79 de măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.726 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.337.423 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 100.000 de lei.
În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Astfel, au constatat 105 infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute 676 de permise de conducere şi au fost retrase 228 de certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Jandarmeria Română - partener într-un proiect european privind contracararea atacurilor cu drone

La Centrul Montan de Jandarmi de la Sinaia, are loc cea de-a patra întâlnire în cadrul proiectului Skyfall, finanţat prin Fondul de Securitate Internă al Uniunii Europene. Inspectoratul General al Jandarmeriei Române participă în proiect alături de reprezentanţi ai Poliţiei din Anvers şi cei ai Poliţiei Federale Belgiene. Obiectivul general […]