670 de sancțiuni contravenționale, 47 de permise de conducere reținute și au retras șapte certificate de înmatriculare

0 0

Polițiștii din Dâmbovița au aplicat 670 de sancțiuni contravenționale, au reținut 47 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare. De asemenea, au constatat 44 de infracțiuni.În perioada 5-6 februarie a.c., 347 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în colaborare cu efective de jandarmi, au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.Pe parcursul celor două zile, polițiștii au intervenit la 60 de evenimente, dintre care 42 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 44 de infracțiuni, din care 27 contra persoanei și 11 contra patrimoniului.Totodată, polițiștii au aplicat 670 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 184.925 de lei, au reținut 47 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.De asemenea, pe raza întregului județ, în cadrul acțiunilor desfășurate pentru prevenirea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale în vigoare, au fost legitimate 6.712 persoane, verificate 200 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 190 de restaurante/terase/fastfood-uri.Activitățile desfășurate au vizat și verificarea modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport de persoane, fiind controlate 554 de astfel de vehicule.Totodată, polițiștii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale unor persoane pe care le-au depistat în timp ce nu respectau reglementările privind portul măștii de protecție.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unei femei, de 57 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de zădărnicerea combaterii bolilor, infracțiune prevăzută de art. 352 din Codul Penal.

Doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au avut alcoolemii cu valori cuprinse între 0,57 și 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, unul dintre ei nu deținea permis de conducere.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din Corbii Mari pe care l-au surprins în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministerul Sănătății asigură aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare pacienților infectați cu Sars-Cov-2

Ministrul Sănătății a aprobat distribuția unei noi tranșe de medicamente pentru tratamentul pacienților infectați cu SARS-COV-2 care cuprinde 1500 flacoane de 400 mg Tocilizumab și peste 48 600 doze de KINERET.Medicamentele vor fi distribuite în aprox. 300 unități sanitare care tratează pacienți cu COVID-19, cu forme medii și grave de […]