563 de locuri de muncă vacante în Dâmboviţa

La această oră, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 563 de locuri de muncă, din care 38 pentru persoanele cu studii superioare, 452 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 73 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
Dintre absolvenţii de studii superioare sunt solicitări pentru: inginer reţele electrice; inginer energetician; inginer mecanic; conducător de lucrări civile; inginer chimist; inginer construcţii civile; economist; manager general; manager proiect; manager îmbunătăţire procese; şef formaţie cercetare dezvoltare; cu studii medii se caută agent turism; agent vânzări; fucţionar administrativ; gestionar depozit; lucrător comercial; operator la fabricarea mezelurilor; vânzător; tapiţer; măcelar; barman; bucătar; ospătar; ajutor ospătar; galvanizator; dulgher; electrician; rectificator universal; cameristă hotel; instalator; fierar betonist; zidar; şofer; sudor; confecţioner articole textile.
Oferta locurilor de muncă este actualizată zilnic în funcţie de solicitările angajatorilor precum şi de ocuparea posturilor vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bătrâna Doamnă în vizită la Curtea Domnească "Lăncierii" târgovişteni pot triumfa

Peste cinci zile începe o nouă ediţie, a 77 a, din Liga a 2-a. Va fi o serie cu 18 echipe unde se vor juca meciuri tur-retur, fără play-off sau play-out. Sezonul trecut a fost unul plin de abandonuri, dispariţii, insolvenţe. Nimeni nu s-a simţit responsabil. Nu a existat vinovaţi […]