56 DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT ARTISTIC LA TÂRGOVIŞTE

0 0

balasa doamnaAşa cum ne-am obişnuit, în fiecare an, Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte organizează, la finalul lunii octombrie, Zilele Liceului. Este o manifestare devenită deja tradiţională, primită cu drag atât de elevi, cât şi de cadrele didactice, deşi însumează un plus de efort. Iată că, anul acesta, instituţia va sărbători 56 de ani de învăţământ artistic la Târgovişte. Acţiunile se vor derula între 31 octombrie şi 1 noiembrie.
Zilele Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”
În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, se vor desfăşura Zilele Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”, din Târgovişte.
Anul acesta, instituţia va sărbători 56 de ani de învăţământ artistic la Târgovişte. Cu prilejul acestui eveniment, pe 31 octombrie, Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”, în parteneriat cu Seminarul Teologic din Târgovişte şi cu asociaţiile de elevi din judeţ, va oferi un concert extraordinar având ca spectatori directorii instituţiilor de învăţământ din Dâmboviţa.
„Acest concert este iniţiat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, cu scopul de a revigora activitatea culturală şi extracurriculară din toate şcolile şi liceele judeţului Dâmboviţa”, a menţionat Luminiţa Procopciuc, directorul Liceului de Arte „Bălaşa Doamna”.
Oaspeţi de onoare ai evenimentului vor fi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Târgovişte şi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spune-mi cum era pe vremea ta, bunicule?

Zilele acestea, Şcoala Coresi din Târgovişte cunoaşte o mare şi benefică agitaţie. În urma cererii depuse pentru un proiect Comenius, care bineînţeles că, fiind eligibil, a fost aprobat şi care se desfăşoară încă din 2012, a primit o delegaţie de 16 profesori din Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Italia, Germania,Turcia, Grecia şi […]