5 citate memorabile din lumea imobiliarelor de lux

Date:

În lumea imobiliarelor de lux, cuvintele sunt mai mult decât simple descrieri – ele devin afirmații ale stilului de viață și ale alegerilor rafinate.

Citatele din imobiliarele de lux nu sunt doar o modalitate de a descrie proprietățile exclusiviste, ci și un mijloc de a captura esența lor, de a încânta imaginația și de a inspira aspirații. De la pionieri ai designului și arhitecturii la intelectuali și magnati imobiliari, aceste cuvinte reflectă pasiunea și angajamentul pentru frumusețe și excelență.

În continuare, vă propunem o selecție de 5 citate din lumea imobiliarele de lux, care nu numai că dezvăluie perspectiva unor personalități de renume din domeniu, ci și aduc în prim-plan valorile și aspirațiile care stau la baza acestui univers fascinant al proprietăților exclusiviste.

1. Proprietarii de imobiliare devin bogați în timp ce dorm

Cât de actuală este această observație și, în același timp, cât de multă istorie are în spate. Obsevația îi aparține lui John Stuart Mill, filosofic britanic din epoca victoriană, reprezentant de seamă al utilitarismului, teorie ce are ca scop maximizarea plăcerii / a utilității.

2. 90% dintre milionari și-au construit averea prin imperii imobiliare

Citatul îi aparține lui Andrew Carnegie, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști și filantropi americani, care s-a îmbogățit odată cu dezvoltarea transportului feroviar în Statele Unite, începând cu 1870 (dar acuzat, printre altele, și de Potopul din Johnstown).

3. Un lucru pe care îl spun tuturor: învățați imobiliare! Este domeniul care îți asigură cel mai mare profit și cel mai mic risc.

Armstrong Williams, autorul acestui citat, este un bine-cunoscut antreprenor și personalitate media americană, implicat în numeroase achiziții media.

4. Cea mai bună investiție de pe Pământ este pământul.

Amuzamentul creat de omonimia citatului este opera lui Louis Glickman, un american cu origini evreiești, nonagenar, investitor marcant în domeniul real-estate (dar și cumpărătorul Carnegie Hall, pe care plănuia inițial să-l demoleze).

5. Când investești, cumperi zile pe parcursul cărora nu va trebui să muncești.

Acest twist remarcabil, care se aplică deopotrivă și în domeniul imobiliar, îi aparține lui Aya Laraya, investitor major în domeniul imobiliar

În măsura în care cel puțin unul dintre aceste citate reprezentative pentru domeniul imobiliar v-au convins, vă invităm să începeți călătoria prin imobiliarele de lux, odată cu descoperirea ofertelor de imobiliare din Bucuresti pe LuxuryImob.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...