5 beneficii ale unui localizator GPS auto pentru flote

Date:

Sistemele de monitorizare prin GPS asigură furnizarea unui nivel mai ridicat de servicii pentru clienți, optimizarea rutelor, descurajarea furtului de marfă și vehicule, îmbunătățirea productivității flotei și îmbunătățirea siguranței șoferilor.

Sistemele moderne de urmărire auto din ziua de astăzi au avansat semnificativ față de vremurile în care se afișau doar puncte pe o hartă. Urmărirea modernă prin intermediul unui localizator GPS auto CargoTrack este capabilă să facă mult mai mult decât să localizeze doar vehiculele.

Folosit corect, software-ul de localizare GPS poate ajuta afacerile să răspundă mai rapid la condițiile schimbătoare și să îmbunătățească satisfacția clienților, totul în timp ce crește eficiența și siguranța flotei.

Descoperiți mai multe despre aplicația GPS auto CargoTrack: https://cargotrack.ro/produse-monitorizare-gps-cargotrack-webapp/

Vă prezentăm cinci beneficii ale urmăririi GPS care pot ajuta companiile care gestioneaza flote:

1. Furnizarea unui nivel mai ridicat de servicii pentru clienți

Îmbunătățirea serviciilor pentru clienți este unul dintre cele mai mari beneficii ale sistemelor de urmărire a flotei.

Companiile găsesc modalități de a folosi starea imediată a flotei pentru a oferi o experiență de cinci stele clienților.

De exemplu, estimările mai precise ale sosirii înseamnă mai puține apeluri de la clienții care întreabă despre starea livrării. Apelurile de status pot fi răspunse mai rapid fără a fi necesar să se ajungă la șofer.

Managerii de flote pot folosi urmărirea prin GPS pentru a identifica rapid cel mai apropiat vehicul ca modalitate de a răspunde mai rapid la solicitările noi sau la schimbările solicitate de către clienți.

Alte beneficii ale sistemelor de monitorizare prin GPS includ informații despre vehicule pe aproape orice dispozitiv, inclusiv pe dispozitivele mobile, oferindu-vă opțiunea de a răspunde clienților de oriunde și oricând.

2. Optimizarea rutelor

Accesul la datele actuale și istorice ale rutei poate ajuta managerii de flotă să gestioneze mai bine timpul și călătoriile șoferilor.

Sistemele de urmărire a flotei care combină datele GPS cu datele de cartografiere în timp real pot oferi informații actualizate despre trafic și condițiile de drum, împreună cu locațiile actuale ale flotei.

De asemenea, sistemele de monitorizare GPS ajută dispecerii să redirecționeze mai rapid vehiculele și să se adapteze condițiilor schimbătoare pe măsură ce acestea apar.

Un alt avantaj al unui sistem de urmărire a vehiculelor prin GPS este informația pe care o poate oferi cu privire la datele istorice ale călătoriilor.

Analiza datelor istorice ale călătoriei poate dezvălui modele și poate duce la îmbunătățiri ale performanței, cum ar fi evitarea unei anumite secțiuni de drum în anumite ore ale zilei.

3. Descurajarea furtului de marfă și vehicule

Firmele pierd anual foarte mulți bani din cauza furtului de marfă și vehicule. Cunoașterea exactă a locației echipamentelor și vehiculelor în orice moment este cheia gestionării pierderilor.

Cu cele mai bune sisteme de localizare GPS, puteți crea zone de lucru personalizate, împreună cu alerte atunci când vehiculele ies din teritoriile lor sau funcționează în afara orelor de program. Aceasta ajută la asigurarea faptului că șoferii respectă în siguranță rutele stabilite.

În plus, redarea rutei poate ajuta managerii să identifice modele de opriri lungi și curse neautorizate.

De asemenea, puteți configura sistemele de urmărire prin GPS pentru a urmări remorcile și a ajuta la localizarea mărfurilor și a echipamentelor furate în timp real, minimizând pierderile și pagubele.

4. Îmbunătățirea productivității flotei

Urmărirea flotei prin GPS poate sa fie folosită și pentru reducerea costurilor de operare și pentru îmbunătățirea utilizării activelor.

De exemplu, prin combinarea locației cu datele privind mersul la ralanti al motorului, managerii de flote pot identifica zonele cu probleme și pot reaminti șoferilor să oprească motoarele.

Vizibilitatea asupra întregii flote poate ajuta managerii să plaseze și să monitorizeze vehiculele mai eficient, reducând consumul de combustibil și îmbunătățind utilizarea generală a vehiculelor.

Sistemele de urmărire prin GPS CargoTrack pot fi configurate pentru a genera rapoarte personalizate și alerte în timp real pentru a se concentra asupra unor zone specifice de probleme.

5. Îmbunătățirea siguranței șoferilor

Cel mai important, urmărirea flotei prin GPS poate ajuta firmele să-și protejeze cele mai valoroase active – șoferii lor.

Multe sisteme de urmărire prin GPS pot reda traseele individuale, prezentând un raport detaliat despre comportamentul de condus, astfel încât să puteți găsi oportunități pentru a îndruma șoferii și a îmbunătăți abilitățile lor de conducere.

Contactați CargoTrack pentru a testa gratuit timp de 30 de zile sistemele de urmărire GPS, care vă pot ajuta să îmbunătățiți productivitatea flotei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

FILMUL DESPRE CALIFICAREA NAȚIONALEI LA EURO 2024, DIFUZAT ȘI LA TÂRGOVIȘTE

Spectatorii vor descoperi cele mai interesante momente din aproape...

Aproape 80 de străzi din Târgoviște reabilitate în ultimii patru ani

Constructorii continuă lucrările pe Strada Grigore Alexandrescu, din Târgoviște....

Mare atenție când cumpărați fructe și legume 

Atunci când mergem la cumpărături pentru fructe și legume,...