5 august, Ziua Drumarului, cu această ocazie, președintele CJ Dâmbovița le-a transmis un gând de apreciere

0 0

Drumarii au constituit dintot-deauna un eșantion de constructori care au căutat și de multe ori au găsit soluții pentru rezolvarea multiplelor probleme legate de dorința omului de a se deplasa în condiții de siguranță și confort, în locuri și zone variate.
Fiind prezenți la datorie 365 de zile pe an, drumarii au totuși, în 5 august, o zi a lor – Ziua Drumarilor, ziua în care, în 1862, Domnitorul Alexandru loan Cuza semna „Regulamentul pentru organizarea corpului de ingineri civili”. Și anul acesta Ziua Drumarilor a fost sărbătorită prin muncă.
Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan le-a transmis drumarilor mulțumiri:
„Astăzi, sărbătorim Ziua Drumarilor! Prezenți în permanență la datorie, și-au ales una dintre cele mai grele și satisfăcătoare meserii. La Mulți Ani, tuturor drumarilor!”
Drumarul este mereu alături de participanții la trafic, atât în arșița verii, cât și în zilele geroase de iarnă. Implementarea de soluții și tehnologii noi, utilizarea de materiale performante nu pot înlocui specialistul. Pregătirea continuă de ingineri constructori specializați în domeniul rutier a făcut posibilă rezolvarea multor probleme ivite în viața de zi cu zi a unui drumar. Pentru drumarii din toată țara, ziua de 5 august a devenit o sărbătoare pe care o merită.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Continuă lucrările la viitoarea autogară de pe Calea lalomiței

În locația situată pe Calea Ialomiței, în imediata vecinătate a Complexului de Natație, continuă lucrările de construire a viitoarei autogări principale a Municipiului Târgoviște, obiectiv realizat în cadrul proiectului de modernizare a transpo rtu lui pu blic în comun din orașul nostru.Potrivit informațiilor transmise de primarul Cristian Stan, noua autobază […]