42 de misiuni ale pompierilor dâmbovițeni

1 0

În ultimele șapte zile, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au acționat la 42 evenimente: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 3 incendii de vegetație, 9 acţiuni la accidente rutiere, 8 acţiuni pentru asistența persoanelor şi 14 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (deblocări de persoane, salvări animale etc.). De asemenea, echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 195 de cazuri medicale.

Totodată, echipajele din cadrul subunităților de intervenție au executat 15 misiuni de recunoaștere, 19 acțiuni de informare în localitățile din raioanele de intervenție, 2 exerciții cu forțe în teren pentru antrenamentul forțelor de intervenție, precum și 24 acțiuni de verificare la secțiile de ATI ale unităților spitalicești de pe raza județului Dâmbovița.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANAF a publicat un ghid al profesorului care primește bani din meditații

Profesorii care oferă meditații trebuie să anunțe fiscul și să depună o declarație pe venit până la data de 25 mai. Un elev român din trei face meditații la cel puțin o materie, arată un studiu realizat de IRES și de Societatea Academică din România. ANAF a publicat un ghid al […]