4100 de elevi prezenţi în prima zi de pregătire pentru examenele naţionale

0 0

Potrivit calendarului anunţat de MEC, pe 2 iunie a început activitatea pentru elevii de clasa a VlII-a şi a XII-a în toate unităţile de învăţământ din judeţul Dâmboviţa. În prima zi de pregătire pentru examenele naţionale au fost prezenţi circa 4100 elevi din cei 5200 care şi-au manifestat intenţia de a participa. Absenţa unei părţi a acestora poate fi pusă pe seama vremii nefavorabile, dar şi pentru că în această perioadă a continuat şi pregătirea online a elevilor.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, au fost prezenţi 1300 elevi de liceu şi 2800 elevi de gimnaziu, nefiind înregistrate incidente, procedurile realizate de ISJ Dâmboviţa şi de unităţile de învăţământ pe baza ordinelor Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi Ministerului Sănătăţii fiind respectate.
Desfăşurarea activităţilor a fost sprijinită de personalul medical şi de cadrele didactice care au făcut parte din echipele de organizare. Activitatea a fost o ocazie bună de a obişnui elevii cu situaţia de examen din viitor şi cu respectarea regulilor de distanţare fizică impuse de contextul COVID 19. Activitatea continuă până pe 12 iunie, pe baza programului organizat de fiecare instituţie de învăţământ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOTBAL FĂRĂ SPECTATORI

Fotbalul, automobilismul, ciclismul şi motociclismul sunt sporturile care se vor relua în lunile iunie-iulie.Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat, marţi, că accesul spectatorilor la meciuri va fi posibil dacă nu vor mai apărea cazuri noi de coronavirus.Fotbalul este primul sport care se va relua în România, după suspendarea […]