41 de străzi incluse în programul de modernizare al Primăriei Târgovişte

Cu prilejul inspecţiei efectuate pe şantierul de reabilitare şi modernizare a Străzii Cetăţii, primarul Cristian Stan a apreciat că, în lunile bune de lucru, care au mai rămas până la sfârşitul anului şi în primăvara viitoare ar putea fi încheiat programul de modernizare a 41 de străzi din Municipiul Târgovişte, cu o lungime totală de 22 de kilometri.
„Avem în acest moment, în diferite stadii de execuţie şi de pregătire a documentaţiilor trei loturi de străzi din municipiu care urmează să intre la reabilitare, la care urmează să adăugăm cele patru străzi din Cartierul Prepeleac, Str. Nicolae Filimon şi Str. Gimnaziului.
Pentru Lotul nr. 1, care vizează străzile Tighina, Herţa, Leo Plângă şi altele, deja s-au deschis ofertele. Urmează ca, în perioada următoare să desemnăm câştigătorul.”
Primarul Cristian Stan a mai spus că termenul de deschidere a ofertelor pentru Lotul nr. 2 este 11 august, iar cel de al treilea lot este la stadiul de proiectare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul trecut au crescut cheltuielile gospodăriilor pe taxe şi impozite

Potrivit unui raport al INS, statul a încasat anul trecut peste o cincime din ceea ce înseamnă cheltuieli ale gospodăriilor, în contul diferitelor taxe şi impozite. Astfel documentul Institutului Naţional de Statistică arată că, în anul 2016, un procent de 20,3% din cheltuielile gospodăriilor reprezentau impozite şi diferite contribuţii, iar […]