380 de fermieri dâmboviţeni sunt aşteptaţi să depună solicitările pentru subvenţia la motorină aferentă trimestrului I

0 0

În luna aprilie, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeste cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I / 2019.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură. Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi copiile facturilor de achiziţie.
în judeţul Dâmboviţa, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură achiziţionată în trimestrul I al acestui an 380 de fermieri care au obţinut accord favorabil pentru finanţare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎN SERIA A III-A A LIGII A TREIA SE LIMPEZESC LUCRURILE

Meciurile jucate sâmbătă şi duminică în cadrul rundei cu numărul 20 au adus veşti bune pentru liderii seriilor doi şi trei, Fotbal Club Rapid şi Turris-Oltul, care au făcut paşi importanţi spre promovare. Gruparea din Bucureşti a trecut la limită de Sportul Chiscani, scor 2-1, dar a beneficiat de eşecul […]