38 de agenţi de poliţie au depus jurământul de credinţă în faţa conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa

0 0

politiaA avut loc ceremonia depunerii jurământului de către agenţii de ordine publică, încadraţi din sursă externă ori reîncadraţi în poliţie, în urma concursului promovat în luna mai a acestui an.
Astfel, într-un cadrul festiv, noii colegi, dintre care 37 aflaţi la debutul meseriei de poliţişt şi 1 reîncadrat în poliţie, au depus jurământul de credinţă în faţa conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi a altor invitaţi.
Agenţii de poliţie vor desfăşura activităţi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, alături de tutorii profesionali care îi vor îndruma în carieră. Aşadar, aceştia vor avea posibilitatea să-şi deprindă şi să-şi consolideze noi cunoştinţe teoretice şi practice, necesare formării ca poliţişt.
Calendarul de activităţi în care vor fi angrenaţi şi care va culmina cu un examen de absolvire, în urma căruia vor afla dacă rămân poliţişti în slujba cetăţeanului sau redevin cetăţeni cu visul de a deveni poliţişti, se termină după 3 luni.
Precizăm că agenţii vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă şi vor promova examenul de definitivare în carieră.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Şase turişti rătăciţi în zona Canionului Horoabelor. Jandarmii şi salvamontiştii de la Peştera le-au venit în ajutor

Şase turişti din Bucureşti s-au rătăcit în masivul dâmboviţean Bucegi şi au avut nevoie de sprijinul jandarmilor şi salvamontiştilor dâmboviţeni. Turiştii au ales ca traseu montan – Canionul Horoabelor însă s-au abătut de la drum şi s-au rătăcit. Speriaţi, turiştii au sunat la 112 şi au cerut sprijinul jandarmilor şi […]