33 de cursuri profesionale gratuite în 2024! Șapte dintre ele încep luna ianuarie

Date:

AJOFM Dâmboviţa, continuă anul acesta implementarea măsurilor prevăzute în Strategia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă 2021-2027.

Prin urmare, pentru anul 2024, instituția a planificat deschiderea a 33 de cursuri de formare profesională în următoarele ocupații:

     -electrician în construcții, bucătar, cofetar, contabil, asistent personal, ajutor bucătar, constructor structuri monolite, coafor, competențe de comunicare în limba română, expert achiziții publice, coafor, frizer, infirmier, instalator tehnico – sanitare și gaze, femeie de serviciu, inspector în sănătare și securitate în muncă, instalator instalații de ventilare si conditionare aer, competente de baza in matematica, stiinta si tehnologie, îngrijitor spații verzi, lucrător în comerț, competente digitale de utilizare a tehnologiei informatiei ca instrument de învatare, machior, manichiurist, operator la masini unelte cu comanda numerica, mecanic auto, montator instalații solare, operator introducere validare prelucrare date, ospătar, recepționer hotel, referent resurse umane, specialist in managementul deseurilor, stilist protezist de unghii și sudor electric.

Aceste cursuri se vor susține atât prin compartimentul propriu de formare profesională cât și în colaborare cu Centrele Regionale de Formare Profesională a Adulților din Dolj și Teleorman.

În luna ianuarie 2024 este prognozată deschiderea a șapte cursuri de formare profesională, în mesriile montator instalații solare, competențe cheie de comunicare în limba română, competențe digitale, cofetar, îngrijitor spații verzi, femeie de serviciu și asistent personal profesionist.

Cursurile sunt gratuite pentru persoanele înscrise în baza a AJOFM Dâmbovița și se vor deschide începând cu data de 19 ianuarie la Târgoviște.

Persoanele  înscrise în baza de date a AJOFM Dâmbovița  pot beneficia în mod gratuit de servicii de formare profesională, respectiv de:

– pregătire teoretică şi practică pe toată durata cursului;

– rechizite şi materiale de instruire, manuale;

– echipament de protecţie pe timpul instruirii practice, dacă este cazul;

– abonament gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru traseul de la domiciliu la unitatea de pregătire sau de decontarea cheltuielilor de transport;

– consultaţii medicale, analize medicale şi teste necesare frecventării cursului, dacă este cazul.

 Documentele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

–  carte identitate;

–  act studii;

–  certificat naștere;

–  certificat căsătorie (dacă este cazul);

–  adeverință medicală.


Mobilierul și decoratiunile sunt elemente cheie în conturarea unui spațiu cu adevărat remarcabil. Mobilierul, prin formele și funcționalitatea sa, nu doar îndeplinește cerințe practice, ci și definește estetica încăperii. Combinând cu migală Mobilierul și decoratiunile potrivite, se obține o simbioză armonioasă între utilitate și stil. Fiecare piesă de Mobilier și decorațiuni și fiecare detaliu decorativ, atent alese, contribuie la crearea unei atmosfere unice. Astfel, Mobilierul și decoratiunile devin nu doar elemente de interior, ci și expresia gustului și personalității locatarilor, transpunând spațiul într-un mediu plin de eleganță și originalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...