310 locuri de muncă vacante în această săptămână

În baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate în această săptămână 310 locuri de muncă, din care numai 19 pentru persoanele cu studii superioare şi 233 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. Angajatorii mai pun la bătaie 58 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.
în cazul absolvenţilor de facultate, sunt posturi de: inginer mecanic; inginer reţele şi sisteme hidraulice; manager proiect; consilier orientare profesională; consultant în informatică; programator sistem informatic; biolog; reprezentant tehnic.
Cu studii medii sau calificare într-o meserie, angajatorii caută: asistent medical generalist; secretară; contabil; agent vânzări; agent securitate; barman; bucătar; vânzător; crescător păsări; lucrător comercial; electrician întreţinere şi reparaţii; operator maşini comandă numerică; finisor laminate şi trefilate; frezor universal; maşinist pod rulant; sudor; şofer; confecţioner articole textile; instalator.
Locurile de muncă oferite muncitorilor necalificaţi sunt în industria metalurgică şi în industria confecţiilor textile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sănătatea are un buget pe anul 2019, dedicat investiţiilor

În cadrul şedinţei reunite a Comisiilor pentru Sănătate din Camera Deputaţilor şi Senat, au avut loc dezbateri în vederea avizării proiectului Legii Bugetului de Stat pe anul 2019 pentru Ministerul Sănătăţii şi Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate. Bugetul Ministerului Sănătăţii, a fost aprobat cu amendamente şi de Comisiile […]