31 martie, ultima zi de plată a taxelor şi impozitelor locale, fără majorări de întârziere şi cu bonificaţie de 10%

Primăria Municipiului Târgovişte informează că termenul limită până la care se pot plăti taxele şi impozitele locale, aferente semestrului I al anului fiscal 2021, fără majorări de întârziere, este 31 martie
2021.
Contribuabilii care îşi achită obligaţiile aferente întregului an, până la data menţionată,beneficiază de o bonificaţie de 10% din cuantumul total al taxelor şi impozitelor pe terenuri, clădiri, autovehicule şi/sau taxa de habitat.
Potrivit legislaţiei în vigoare, contribuabilii care nu-şi achită obligaţiile fiscale până la 31 martie 2021 vor suporta majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă.
Impozitele şi taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poştal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.
Programul de încasări la ghişeele Serviciului de Impozite şi Taxe Locale, din str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:

  • luni, miercuri, joi şi vineri: 08.00 – 16.30
  • marţi: 08.00 – 18.30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Părinţilor li se cer bani pentru "Catalogul electronic"! Ne-am întors deja cu zece ani în urmă???

Nici n-au fost bine reluate cursurile cu prezenţă fizică, la clasă, în măsura în care situaţia medicală a permis acest lucru, că mai mulţi directori din învăţământul gimnazial şi liceal s-au pus pe capul reprezentanţilor asociaţiilor de părinţi, cerându-le bani. Nu pentru hârtie igienică şi săpun, ca în anii trecuţi […]