31 mai – data limită pentru depunerea Cererilor de intenţie pentru accesarea PNA

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, până la data de 31 mai 2021, Cererile de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol. Solicitarea sprijinului se face de către formele asociative apicole legal constituite pentru măsura A „Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori” şi de către apicultori pentru acţiunile C.4. „Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie – remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără auto-propulsie de încărcare-descărcare a stupilor în pastoral”, respectiv D.3. „Achiziţionarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.
În contextul actual, APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa primeşte cererile de intenţie împreună cu documentele ataşate şi prin intermediul mijloacelor electronice.
Din datele centralizate de APIA

Centrul Judeţean Dâmboviţa la nivelul anului trecut, în judeţ sunt aproximativ 170 de aplicultori care pot aplica pentru sprijin în cadrul Programului Naţional Apicol.
Formularul cererii de intenţie împreună cu alte informaţii detaliate privind accesarea Programului Naţional Apicol se regăsesc postate pe site-ul APIA www.apia.org.ro, la secţiunea Măsuri de Piaţă – Apicultură – Anul 2021 sau este pus la dispoziţia solicitanţilor de către funcţionarii APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa.
Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51.128 mii lei, iar plata către beneficiari se va efectua de către APIA după controlul tuturor cererilor şi după centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea încadrării în plafonul alocat pentru fiecare măsură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 291 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa informeză persoanele interesate că sunt înregistrate în baza de date 291 de posturi vacante.Potrivit ofertelor transmise de agenţii economici, cele mai multe locuri de muncă sunt în industrie (prelucrări mecanice, confecţii textile, alimentară), construcţii, comerţ, transporturi, hoteluri şi restaurante, pază şi protecţie.Absolvenţii […]