30 septembrie – ultima zi de plată, fără majorări de întârziere, a impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului II – 2019

0 0

Primăria Municipiului Târgovişte anunţă că termenul limită până la care se pot plăti obligaţiile fiscale, aferente semestrului II al anului fiscal 2019, fără majorari de întârziere a taxelor şi impozitelor datorate bugetului local, este sfârşitul acestei luni, respectiv 30 decembrie.
Potrivit legislaţiei în vigoare, contribuabilii care nu-şi achită obligaţiile fiscale până la data de 30 septembrie vor suporta majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadenţă.
Impozitele şi taxele locale se pot achita la ghişeele instituţiei în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poştal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.
Programul de încasări la ghişeele Serviciului de Impozite şi Taxe Locale, din str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este:
-luni, marţi, miercuri, vineri:08.00 – 16.30 -joi:08.00 – 18.30

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dpt. Cezar Preda. PNL: "Poţi face ceva pentru comunitate şi ca parlamentar de opoziţie, dacă ai voinţă să rezolvi problemele"

În calitate de parlamentar de Dâmboviţa, deputatul liberal Cezar Preda a întreprins numeroase demersuri pentru promovarea de proiecte şi urgentarea unor investiţii de interes public în plan local ori la nivel de judeţ. Printre acestea se numără intervenţiile la Ministerul Transporturilor şi interpelarea ministrului Răzvan Cuc, în legătură cu necesitatea […]