30 de milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru consolidarea antiseismică și eficientizarea energetică a Colegiului Economic Ion Ghica

Date:

Colegiul Economic Ion Ghica va face obiectul unui amplu proiect de reabilitare, pe două paliere. Este vorba despre consolidare antiseismică și eficientizare energetică, valoarea totală a investiției fiind de 30 de milioane de lei. Cu detalii despre proiect a venit primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, într-o conferință de presă la care au mai participat viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu dar și Suzana Ilie, directorul instituției.

”Suntem la Colegiul Economic Ion Ghica, o unitate de învățământ de prestigiu din Municipiul Târgoviște și Județul Dâmbovița. Am alături colegii viceprimari și pe doamna director Suzana Ilie. Unitatea de învățământ va beneficia de un proiect de consolidare și reabilitare, în valoare de peste 30 de milioane de lei. Este un proiect prin care se va transforma într-o măsură foarte importantă. Proiectul include consolidare antiseismică dar și renovare energetică. Sperăm ca lucrările să înceapă până la finalul anului, cel târziu la începutul anului viitor, în condițiile în care, la acest moment lucrăm la documentațiile de avizare a lucrărilor de intervenție. După aceea va fi realizat proiectul tehnic și va fi organizată licitația pentru execuție. Condiția principală a fost însă îndeplinită din moment ce am reușit să obținem o finanțare de peste 30 de milioane de lei. Este a doua finanțare pe acest program pe care o obținem pentru Municipiul Târgoviște, după finanțarea de 45 de milioane de lei de la Liceul Voievodul Mircea”- a detaliat primarul Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...